SELECT * FROM menu where alias = 'cegismerteto' Cégismertető

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának 100%-os tulajdonú társasága.

Fő tevékenységei körei:
  • temetkezés, temetőfenntartás, temetőfejlesztés
  • köztisztasági feladatok ellátása
  • parkfenntartás
  • Közút-és forgalomtechnika

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. egyik tevékenységi körébe tartozik a temetőgazdálkodás. Temetkezési szolgáltatása teljes körű, kezdve a kegyeleti kellékek értékesítésétől, a nyomdai kellékek elkészítésétől, a halottszállítástól, a temetési engedélyek beszerzésétől egészen az egyéb szolgáltatásig. (videó és fényképkészítés stb.) A temetkezést szabályozó helyi rendelet hatálya a Kecskemét megyei jogú város közigazgatási területén lévő Béke fasori köztemető, Hetényegyházi köztemető fenntartására, üzemeltetésére, felújítására, fejlesztésére terjed ki. A lezárt felekezeti temetőkre (Szentháromság temető, Evangélikus temető, Szovjet-orosz temető) az Önkormányzattal kötött megállapodások az irányadók.

Minden ember alapvető joga, hogy megkapja és szeretteinek megadja a méltó végtisztességet. A temetkezési szolgáltatás nyújtása egyszeri és megismételhetetlen. Szolgáltatásunk színvonalával igyekszünk megfelelni a jogi, szakmai, erkölcsi követelményeknek, illetve a hozzátartozók elvárásainak.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának döntése alapján 2017. január 10-én a társaságunk ketté vált, így a kiváló céget a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. működteti tovább.

A társaság ügyvezető igazgatója: Boros Gábor

A temetőgazdálkodási részleg vezetője: Herczeg Anikó

Felügyelet:
  • Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése
  • Közgyűlés által megbízott háromtagú Felügyelő Bizottság
  • Közgyűlés által megbízott Könyvvizsgáló