TEMETÉSI REND:
Október 29-én szombaton, 30-án vasárnap 31-én hétfőn, november 1-én kedden a temetési szertartások szünetelnek. 

ÜGYELET:
A temető ügyfélszolgálati irodájában október 29-től november 1-ig a temetőlátogatók tájékoztatására, a sírhelymegváltások befizetésére ügyeletet tartunk 8.00 és 15.30 óra között. 
A elhunyt szállítási ügyeletünk folyamatos, amely a 30/6556-321-es mobil vagy a 80/630-027-es zöldszámon érhető el. 

A TEMETŐ NYITVA TARTÁSA:
A temető jelenleg 6.30 - 20.00 óráig tart nyitva. Az ünnepi hétvége 4 napjában 6.00 – 21.00 óráig tart nyitva. November 2-tól visszaáll a szokásos téli nyitvatartási rend: 7.00 – 18.00 óráig. 

BEHAJTÁSI REND:
A temető gépkocsi forgalmi rendje az alábbiak szerint alakul:
A temető belső forgalmának segítése érdekében az ünnepi hétvégén szombattól keddig ingyenesen igénybe vehető kisbuszok segítik idősek, mozgásukban korlátozottak közlekedését.
Október 29. szombat: a behajtás 10 óráig engedélyezett, utána kizárólag mozgáskorlátozottak hajthatnak be a temető területére.
Október 30. vasárnap: a behajtás 10 óráig engedélyezett, utána kizárólag mozgáskorlátozottak hajthatnak be a temető területére.
Október 31. hétfő: a behajtás 10 óráig engedélyezett, utána kizárólag mozgáskorlátozottak hajthatnak be a temető területére.

November 1. kedd: 10 óráig engedélyezett, utána nem engedélyezett a  gépkocsival történő behajtás a temetőbe. A temetőn belül ingyenesen igénybe vehető kisbuszok segítik idősek, mozgásukban korlátozottak közlekedését.
Kérjük látogatóink megértését!

BIZTONSÁG
A forgalom zavartalan lebonyolítása érdekében a temetőben, illetve annak környékén megerősített rendészeti szolgáltatást biztosítunk, polgárőrök, településőrök, rendőrség szolgálja a biztonságot. 

KEGYELETI MEGEMLÉKEZÉS
A korábbi évek gyakorlatának megfelelően 2016. november 1-jén 17 órakor kegyeleti megemlékezésre kerül sor a ravatalozó melletti Katona József emlékszobor előtt. 
A megemlékezés során ünnepélyesen átadásra kerül a Katona József Emlékév alkalmával felújított Katona József emlékmű.  
A megemlékezésre, az ökumenikus istentiszteletet követő közös gyertyagyújtásra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Tisztelt Temetőlátogatók!
Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy a temetőben előfordulnak a virág-, táska-, illetve egyéb érték lopások.
Halottak napja és Mindenszentek környékén a temetőlátogatók száma a többszörösére emelkedik egy átlagos naphoz képest. Kérjük, hogy erre tekintettel táskájukra, autójukra, értékeikre fokozottan figyeljenek! Ha tehetik, a szokásos személyes tárgyaikon, valamint a kegyeletgyakorláshoz, a kegyelet megadásához szükséges kellékeken kívül mást ne hozzanak a temető területére. A gépjárművekben ne hagyjanak nagy értékű tárgyakat és az autókat minden esetben zárják be!


A Városgazdasági Nonprofit Kft. a temetőben a temetőlátogatók kárára elkövetett lopásért, rongálásért és károkozásért helyt állni nem tud. Ilyen esetekben az illetékes Rendőrkapitányságon kell a bejelentést, feljelentést megtenni. A kiemelt napokon társaságunk megerősített biztonsági szolgálattal dolgozik, illetve a temető környékén a rendőrség folyamatos jelenlétet biztosít. 

Kecskemét, 2016. október 17.
Csongrádi Béla 
mb. tem. gazd. részl. vez.